Snel voor jou aan de slag

Onze werkwijze

Snel en nauwkeurig werken, met een fantastisch resultaat: daar staan we om bekend. We luisteren goed naar je wensen en komen snel met een heldere prijsopgave.

Bereken je prijs

Klanten die je voorgingen

Onze projecten

Een indruk krijgen van eerder werk dat we opgeleverd hebben? Neem eens een kijkje bij onze projecten en ontdek wat renovlies behang voor jouw woning kan doen!

Reviews

Wat klanten vertellen over ons

Erg blij met het eindresultaat

Aanbevelen? Ja

Sandra , Norg

Geweldig vakmanschap

Aanbevelen? Ja

Roel en Gretha , Blauwestad

Echte vakmannen!

Aanbevelen? Ja

Marijn , Meerstad

Strak als stucwerk

Aanbevelen? Ja

Gerard , Assen

FAQ

Veelgestelde vragen over renovlies

Renovlies is een zeer sterke afwerklaag die op behangklare wanden aangebracht wordt. Door de naadloze afwerking is het niet te onderscheiden van stucwerk. Het heeft een zeer grote trekkracht en daardoor ook een zeer goede scheuroverbrugging, waardoor krimp- en zetscheuren (waar elke nieuwbouwwoning mee te maken krijgt) worden opgevangen en niet zichtbaar zijn. Bij een normale leefsituatie is renovlies nagenoeg onverwoestbaar. Na het aanbrengen van renovlies behang kunnen wij het voor je afwerken met latexverf of met decoratief behang.

Renovlies heeft een egaliserende werking; het is krimpvrij, verbergt krassen en kleine scheuren en geeft een naadloos effect. Hierdoor is het niet te onderscheiden van stucwerk, terwijl het tot wel 30% voordeliger is dan stucwerk aan laten brengen en langer meegaat. Ook werkt renovlies brandvertragend en is het hygiënisch: ideaal als je last hebt van allergieën.

Renovlies wordt met name gebruikt in nieuwbouwwoningen, die over het algemeen worden opgeleverd met kale muren. Het is een voordelig alternatief op traditioneel stucwerk dat je muren strak en glad afwerkt.

Inclusief voorbereidingen en eindafwerking duurt het aanbrengen van renovlies gemiddeld genomen een week. Bij grotere projecten of uitdagende wanden kan deze tijdsduur wat afwijken.

Renovlies en glasvlies worden beide renovlies genoemd. Standaard renovlies bevat veel papier en glasvlies bestaat uit glasweefsel. Wij passen glasvlies van 190 gram toe, omdat de trekkracht groter is, de scheuroverbrugging beter is en het eindresultaat veel mooier is dan bij standaard renovlies.

We kunnen renovlies aanbrengen in standaard wittinten, maar je kunt ook kiezen voor accentkleuren. Eigenlijk is iedere kleur dus mogelijk!

Nee, dit kan helaas niet. De kans is te groot dat het eindresultaat oneffen of slecht van kwaliteit wordt. Gaan we renovlies aanbrengen, dan moet het oude behang dus eerst verwijderd worden.

Veel mensen onderschatten het aanbrengen van renovlies en de fouten die je erbij kunt maken. We hebben dan over de keuze van het juiste behang, de juiste manier van inlijmen en de juiste afwerking. Door te kiezen voor een specialist, weet je zeker dat er met de beste materialen gewerkt wordt, en dat je renovlies behang in één keer goed zit. En goed blijft zitten!

Dé renovlies-specialist van Noord-Oost Nederland

Leer ons bedrijf beter kennen

Mooi afgewerkte wanden: daar worden wij blij van. En dat doen we ook al meer dan 20 jaar. In die tijd hebben we al honderden woningen in Noord-Oost Nederland mogen voorzien van topkwaliteit behang. En daar zijn we trots op!

Over ons

Contacteer ons gerust

Vragen? Advies nodig?

Dan staan wij altijd voor je klaar! Contacteer ons telefonisch in de avonduren (tussen 18.00 en 20.00) of stuur een e-mail naar info@renovlies-specialist.nl. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op