Renovlies2022-12-23T13:28:16+01:00

30% voordeliger dan stucwerk

Schildersbedrijf Bults

Perfect strakke wanden met Renovlies.

Perfect strakke wanden met Renovlies.

Bereken je prijs

Wij staan voor kwaliteit

“De wanden zijn werkelijk een plaatje geworden. Geen krimpscheuren, oneffenheden noem maar op. We krijgen heel veel positieve reacties van vrienden en familie. Dit is een echte aanrader als je het in een keer goed wilt doen. Het renovlies zorgt ervoor dat de wanden strak blijven. “

Irma en Peter

afwerking latex

Afwerking met latex

afwerking behang

Afwerking met behang

strakke muren renovlies

Voordelen Renovlies

Verf die strepen achterlaat en ongelijk kleurt; muren die veel verf absorberen en teveel lagen nodig hebben; krassen en scheuren in pleister- of stucwerk dat net geplaatst is. Al deze problemen vallen weg bij het gebruik van renovlies. Maak het uzelf daarom gemakkelijk met deze ideale behangsoort en vraag vandaag nog een offerte aan!

Laat uw woning en/of bedrijfspand behangen met renovlies behang door de specialist in Groningen en Drenthe: Schildersbedrijf Bults. Dit behang is een glasvezelbehang zonder structuur, waardoor het glad en naadloos aangebracht kan worden en daarmee voor het meest strakke resultaat zorgt. Het is daarom vergelijkbaar met glad stucwerk, maar is 30% voordeliger!
Schilderbedrijf Bults werkt het renovlies behang af met Sigmatex latex verf, waarbij u de keuze heeft tussen één laag van een lichte kleur (crème wit, zuiver wit of verkeerswit) en twee lagen in een kleur naar keuze. Zo kunt u met renovlies behang uw woning en/of bedrijfspand volledig naar wens inrichten en zijn uw wanden vervolgens volledig afgewerkt!
Schilderbedrijf Bults is uw renovlies behanger. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en voor het meest duurzame resultaat. Daarom werken we met renovlies behang van Intervos (200 gr/m²) en Sigmatex latex verf (schrobklasse 1). En dit alles voor de meest voordelige prijs! Onze prijzen zijn inclusief renovlies behang, latex verf en alle benodigde materialen. Bereken direct uw prijs en merk zelf hoe voordelig renovlies behang is!
Vraag vrijblijvend een offerte aan

(binnen 2 min. een prijsopgave!)

  • Langere levensduur dan andere behangsoorten

  • Krimpvrij en een naadloze afwerking

  • Egaliserende werking
  • Brandvertragende werking
  • Hygiënisch en allergievrij
  • Kras- en stootvaster dan overig behang

  • Het beste verfresultaat met de minste verf

  • De snelste manier van behangen

  • Krimpt, vlekt en scheurt niet

20 jaar ervaring

Schildersbedrijf Bults is uw betrouwbare en ervaren schilder en behanger! Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe we uw woning en/of bedrijfspand in de perfecte conditie kunnen brengen én houden. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en komen met de beste oplossingen om uw woning en/of bedrijfspand net dat beetje extra te geven.

“Renovlies is de beste keus voor nieuwbouwwoningen tegen een voordelige prijs!”

nieuwbouwwoning met renovlies

Wat kost renovlies behang?

Schildersbedrijf Bults is gespecialiseerd in schilderwerk en het aanbrengen van behang. Door het aanbrengen van renovlies behang kiest u voor een goedkope en strakke afwerking van uw muren. Het is vergelijkbaar met stucwerk, maar [...]