”Aart heeft bij ons de woning voorzien van renovlies. Van tevoren goed contact gehad en geeft duidelijke adviezen. Denkt mee met de klant en is open en eerlijk in zijn verhaal. Wij hebben bewust gekozen voor de renovlies specialist omdat hij zwaarder renovlies gebruikt dan de concurrent (200 gram) en de latex is ook nog eens van Sigma schrobklasse 1. Aart, wij bevelen je zeker aan.”

Sonja

”Renovlies Specialist is bij ons geweest en heeft de beganegrond en eerste verdieping geplakt en gesaust. Contacten van tevoren waren goed. Aart geeft duidelijk uitleg en denkt mee. We hebben meerdere keren gemaild en kregen snel een reactie terug. Even snel is hij in het plakken van de woning. In 1 week was de woning voorzien van renovlies en gesaust en wat een mooi eind resultaat! Aart, bedankt voor het mooie werk dat je bij ons hebt afgeleverd!”

Henk en Betta

”Aart heeft bij ons in Assen de wanden van renovlies voorzien en alles gesaust. Ook heeft hij 1 wand van behang voorzien en 1 wand met suèdelook latex. Wij kunnen niet anders zeggen dan: Aart, je levert geweldig werk.”

Harm en Trees

”Wij zochten een behanger voor het aanbrengen van renovlies. Via Google kwamen we uit bij meerdere partijen. Wat ons opviel was dat renovlies specialist heel snel reageerde en zelfs 1 partij nooit iets van zich heeft laten horen. Contact met Aart was goed; duidelijk en gaf advies. Hij is gedreven, begint vroeg en weet van aanpakken want binnen een week heeft Aart alle wanden geschuurd, renovlies aangebracht, alles netjes naadloos afgekit, afgeplakt en gesaust. Het eindresultaat mag er zijn. Nogmaals bedankt, Aart.”

Henk en Sabine

”Eerste contact met Aart vroegen we om foto’s, waarop Aart zei: ‘ik nodig je liever uit op een klus want op een foto lijkt alles mooi.’ Dat was de doorslag dat we voor Aart hebben gekozen. Eerlijk en duidelijke uitleg, vlot reageren op mail. We hebben het werk van Aart gezien in Meerstad maar in het echt was het ook net een foto. Strak en niks op aan te merken. Wij adviseren Aart van harte aan!”

Geesje

“Aart heeft bij onze nieuwbouwwoning in stad Groningen (3 bouwlagen) de wanden van alle kamers en de hallen behangen met renovlies en alles gesausd. We kozen voor Aart omdat hij vooraf een reëel beeld schetste en een goede indruk bij ons maakte. En hij bood een eerlijke prijs voor het te verrichten werk. We kozen voor renovlies vanwege kans op scheurvorming bij stucwerk. Er is een goede kwaliteit behang en verf gebruikt. Het ziet er super strak uit. Aart werkt netjes en snel. Het hele huis was in 6 a 7 dagen gedaan, inclusief sausen. Wij zijn erg tevreden.”

Fam. Mulder

“Schildersbedrijf Bults van de renovlies-specialist heeft onze hele woning geplakt met renovlies en vervolgens alles gesaust. Onze wanden waren niet goed behangklaar maar Aart heeft het netjes opgelost. Daar waar nodig werd bijgerepareerd en alle wanden zijn geschuurd. Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor de renovlies-specialist,onze vrienden hebben dit twee jaar geleden laten doen door een ander partij maar duidelijk verschil. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.”

Hans

“Aart heeft bij ons nieuwe appartement aan het Boterdiep in Groningen vrijwel alle wanden in onze woning behangen met Renovlies en achteraf gesaust. Eind vorig jaar en gedeeltelijk in de kerstvakantie. Het is een flexibel en goed bedrijf wat ik iedereen kan aanbevelen. Vriendelijk, correct en afspraak is afspraak. De offerteprijzen zijn redelijk. Aart zorgt ervoor dat de laatste oneffenheden worden weggeschuurd voor een goed resultaat. In overleg konden wij een bijpassende accentkleur uitzoeken. Hij maakt gebruik van goede Sigma verf en liet de rollers en de verf bij ons achter in het appartement, zodat wij zelf de beschadigingen die later waren ontstaan konden bijwerken.”

H. Wijnja

”Aart heeft met een collega bij ons in Groningen het merendeel van de wanden in onze woning behangen met Renovlies en achteraf gesaust. Zeer nette en correcte werklieden , erg tevreden, zou ze een ieder aanbevelen. Makkelijk in de cummunicatie en erg vriendelijk , en de muren zien er weer super uit.”

Jelle S.

Meer projecten zien? Kijk op onze Facebook