Wilt u renovlies behang laten aanbrengen? Dan willen wij u daar graag bij helpen. Wij van Schildersbedrijf Bults zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van deze relatief nieuwe behangsoort. Bent u op zoek naar een behangspecialist in Groningen en Drenthe? Huur dan een professionele behanger van Schildersbedrijf Bults in. Het renovlies behang dat wij gebruiken heeft hetzelfde eindresultaat als stucen: strakke en egale muren. Dit zorgt voor een egaliserende werking.

Nog even alle voordelen op een rij

Renovlies behang laten aanbrengen is eenvoudig te regelen. Zeker bij nieuwbouwwoningen wordt dit soort behang steeds vaker gebruikt. Dat komt omdat renovlies ervoor zorgt dat de muren er zeer strak uitzien. Renovlies is dan ook erg populair, omdat de muren hetzelfde ogen als wanneer ze gestuukt zijn. Hier zitten direct ook een paar belangrijke voordelen. Zo is het laten aanbrengen van renovlies behang ten eerste al veel voordeliger dan stucen (tot wel 30%). Daarnaast zal renovlies, in tegenstelling tot stucwerk, niet scheuren, is het stootvaster en ontstaan er minder krassen.

  • Het beste verfresultaat met de minste verf
  • Krimpvrij en een naadloze afwerking
  • De snelste manier van behangen
  • Egaliserende werking
  • Krimpt, vlekt en scheurt niet
  • Brandvertragende werking
  • Kras- en stootvaster dan overig behang
  • Hygiënisch en allergievrij
  • Langere levensduur dan andere behangsoorten
  • Gemakkelijk te verwijderen
renovlies behang aanbrengen door schilder

Strakke muren met renovlies behang

Door uw muren te behangen met renovlies kiest u voor een stevige en strakke afwerking van de muren. Door gebruik te maken van renovlies heeft u geen last meer van scheuren in pleister- of stucwerk. De vezels die gebruikt zijn voor de productie van renovlies behang hebben een egaliserende werking. Het is eenvoudig te verven en gaat oneffenheden tegen. Dit zorgt voor een strakke afwerking van uw muren.

Renovlies behanger inhuren

Wilt u op professionele wijze uw muren laten behangen? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten behang. Een voordelige en duurzame optie is renovlies. Bent u van plan uw huis te behangen? Dan kunt u een renovlies behanger inhuren. Bij de Renovlies Specialist weet u zeker dat u kiest voor een hoge kwaliteit en een uitmuntende service.

Jarenlange ervaring

Wij van Schildersbedrijf Bults zijn specialist als het aankomt op het gebruik van renovlies behang. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van behangen en schilderen.