Renovlies behang – voordeel op alle vlakken

Renovlies specialist Bults is kundig en professioneel. Aart geeft je eerlijk advies en zorgt voor een super strakke afwerking. Heel blij met het eindresultaat. Strakker dan dit wordt het niet denk ik.

– Allard

Waarom kiezen voor renovlies behang?

Renovlies biedt het strakste en meest duurzame resultaat voor een enorm voordelige prijs!

30% voordeliger dan stucwerk

Laat uw woning en/of bedrijfspand behangen met renovlies behang door de specialist in Groningen en Drenthe: Schildersbedrijf Bults. Dit behang is een glasvezelbehang zonder structuur, waardoor het glad en naadloos aangebracht kan worden en daarmee voor het meest strakke resultaat zorgt. Het is daarom vergelijkbaar met glad stucwerk, maar is 30% voordeliger!

Volledig afgewerkt

Schilderbedrijf Bults werkt het renovlies behang af met Sigmatex latex verf, waarbij u de keuze heeft tussen één laag van een lichte kleur (crème wit, zuiver wit of verkeerswit) en twee lagen in een kleur naar keuze. Zo kunt u met renovlies behang uw woning en/of bedrijfspand volledig naar wens inrichten en zijn uw wanden vervolgens volledig afgewerkt!

Voordelige all-in prijs

Schilderbedrijf Bults is uw renovlies behanger. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en voor het meest duurzame resultaat. Daarom werken we met renovlies behang van Intervos (200 gr/m²) en Sigmatex latex verf (schrobklasse 1). En dit alles voor de meest voordelige prijs! Onze prijzen zijn inclusief renovlies behang, latex verf en alle benodigde materialen. Bereken direct uw prijs en merk zelf hoe voordelig renovlies behang is!

witte egale muren in slaapkamer
Maak het uzelf gemakkelijk

Verf die strepen achterlaat en ongelijk kleurt; muren die veel verf absorberen en teveel lagen nodig hebben; krassen en scheuren in pleister- of stucwerk dat net geplaatst is. Al deze problemen vallen weg bij het gebruik van renovlies. Maak het uzelf daarom gemakkelijk met deze ideale behangsoort en vraag vandaag nog een offerte aan!

Bereken uw prijs

Voordelen op een rij

 • Het beste verfresultaat met de minste verf
 • De snelste manier van behangen
 • Krimpt, vlekt en scheurt niet
 • Kras- en stootvaster dan overig behang
 • Langere levensduur dan andere behangsoorten
 • Krimpvrij en een naadloze afwerking
 • Egaliserende werking
 • Brandvertragende werking
 • Hygiënisch en allergievrij
 • Gemakkelijk te verwijderen

Renovlies, de beste keus voor nieuwbouwwoningen tegen een voordelige prijs!

schildersbedrijf bults

Schildersbedrijf Bults is uw betrouwbare en ervaren schilder en behanger! Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe we uw woning en/of bedrijfspand in de perfecte conditie kunnen brengen én houden. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en komen met de beste oplossingen om uw woning en/of bedrijfspand net dat beetje extra te geven.

Wat kost renovlies behang?

Schildersbedrijf Bults is gespecialiseerd in schilderwerk en het aanbrengen van behang. Door het aanbrengen van renovlies behang kiest u voor een goedkope en strakke afwerking van uw muren. Het is vergelijkbaar met stucwerk, maar [...]

 • behang met topresultaat

Uw muren voordelig laten behangen?

Wilt u uw muren opnieuw laten behangen? Dan bent u bij Schildersbedrijf Bults aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw muren voordelig laten behangen. Om het beste resultaat te leveren, maken wij [...]