Waarom kiezen voor renovlies behang?

Renovlies biedt het strakste en meest duurzame resultaat voor een enorm voordelige prijs!

Perfecte afwerking

Renovlies behang heeft geen structuur, waardoor het glad én naadloos aangebracht kan worden. Hierdoor is renovlies hét product voor de perfecte afwerking van uw muren. Vervolgens kan het behang met latex verf in iedere kleur worden geverfd, zodat u uw woning en/of bedrijfspand volledig naar eigen wens in kunt richten.

Voordelig

Renovlies behang biedt hetzelfde resultaat als glad stucwerk, maar is 30% voordeliger. Daarnaast is het veel gemakkelijker te beschilderen én sneller aan te brengen, waardoor u hierin nog meer voordeel heeft.

Duurzaam resultaat

Renovlies behang verbetert de staat van onderhoud van uw muren door haar bijzondere stevigheid. Het is immers een glasvezelbehang, maar dan zonder zichtbare structuur. Hierdoor verstevigt renovlies behang uw muren en werkt het scheuroverbruggend. Zo gaat u met renovlies behang voor het meest duurzame resultaat!

Strak, glad, duurzaam én voordelig

De voordelen van renovlies behang zijn samen te vatten in slechts enkele woorden: strak, glad, duurzaam en voordelig. Hiermee biedt renovlies de perfecte afwerking voor uw woning en/of bedrijfspand. Het behang is aan te brengen op verschillende ondergronden, waardoor het toe te passen is in nieuwbouw, maar ook in oudere woningen. Het vangt het krimpen en zetten van muren op, waardoor bestaande scheuren overbrugd worden en nieuwe scheuren worden voorkomen. Zo zien uw muren er voor enorm lange tijd als nieuw uit. Laat uw renovlies klus daarom uitvoeren door Schildersbedrijf Bults, dé specialist in Groningen en Drenthe.

witte gladde muur met schilderij
Bereken uw prijs

Voordelen op een rij

  • Het beste verfresultaat met de minste verf
  • De snelste manier van behangen
  • Krimpt, vlekt en scheurt niet
  • Kras- en stootvaster dan overig behang
  • Langere levensduur dan andere behangsoorten
  • Krimpvrij en een naadloze afwerking
  • Egaliserende werking
  • Brandvertragende werking
  • Hygiënisch en allergievrij
  • Gemakkelijk te verwijderen

“Aart heeft bij onze nieuwbouwwoning in stad Groningen (3 bouwlagen) de wanden van alle kamers en de hallen behangen met renovlies en alles gesausd. We kozen voor Aart omdat hij vooraf een reëel beeld schetste en een goede indruk bij ons maakte. En hij bood een eerlijke prijs voor het te verrichten werk. We kozen voor renovlies vanwege kans op scheurvorming bij stucwerk. Er is een goede kwaliteit behang en verf gebruikt. Het ziet er super strak uit. Aart werkt netjes en snel. Het hele huis was in 6 a 7 dagen gedaan, inclusief sausen. Wij zijn erg tevreden.”

Fam. Mulder

“Schildersbedrijf Bults van de renovlies-specialist heeft onze hele woning geplakt met renovlies en vervolgens alles gesaust. Onze wanden waren niet goed behangklaar maar Aart heeft het netjes opgelost. Daar waar nodig werd bijgerepareerd en alle wanden zijn geschuurd. Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor de renovlies-specialist,onze vrienden hebben dit twee jaar geleden laten doen door een ander partij maar duidelijk verschil. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.”

Hans

“Aart heeft bij ons nieuwe appartement aan het Boterdiep in Groningen vrijwel alle wanden in onze woning behangen met Renovlies en achteraf gesaust. Eind vorig jaar en gedeeltelijk in de kerstvakantie. Het is een flexibel en goed bedrijf wat ik iedereen kan aanbevelen. Vriendelijk, correct en afspraak is afspraak. De offerteprijzen zijn redelijk. Aart zorgt ervoor dat de laatste oneffenheden worden weggeschuurd voor een goed resultaat. In overleg konden wij een bijpassende accentkleur uitzoeken. Hij maakt gebruik van goede Sigma verf en liet de rollers en de verf bij ons achter in het appartement, zodat wij zelf de beschadigingen die later waren ontstaan konden bijwerken.”

H. Wijnja

”Aart heeft met een collega bij ons in Groningen het merendeel van de wanden in onze woning behangen met Renovlies en achteraf gesaust. Zeer nette en correcte werklieden , erg tevreden, zou ze een ieder aanbevelen. Makkelijk in de cummunicatie en erg vriendelijk , en de muren zien er weer super uit.”

Jelle S.