Waarom kiezen voor renovlies behang?

Perfecte afwerking

Renovlies behang heeft geen structuur, waardoor het glad én naadloos aangebracht kan worden. Hierdoor is renovlies hét product voor de perfecte afwerking van uw muren. Vervolgens kan het behang met latex verf in iedere kleur worden geverfd, zodat u uw woning en/of bedrijfspand volledig naar eigen wens in kunt richten.

Voordelig

Renovlies behang biedt hetzelfde resultaat als glad stucwerk, maar is 30% voordeliger. Daarnaast is het veel gemakkelijker te beschilderen én sneller aan te brengen, waardoor u hierin nog meer voordeel heeft.

Duurzaam resultaat

Renovlies behang heeft geen structuur, waardoor het glad én naadloos aangebracht kan worden. Hierdoor is renovlies hét product voor de perfecte afwerking van uw muren. Vervolgens kan het behang met latex verf in iedere kleur worden geverfd, zodat u uw woning en/of bedrijfspand volledig naar eigen wens in kunt richten.

Strak, glad, duurzaam én voordelig

De voordelen van renovlies behang zijn samen te vatten in slechts enkele woorden: strak, glad, duurzaam en voordelig. Hiermee biedt renovlies de perfecte afwerking voor uw woning en/of bedrijfspand. Het behang is aan te brengen op verschillende ondergronden, waardoor het toe te passen is in nieuwbouw, maar ook in oudere woningen. Het vangt het krimpen en zetten van muren op, waardoor bestaande scheuren overbrugd worden en nieuwe scheuren worden voorkomen. Zo zien uw muren er voor enorm lange tijd als nieuw uit. Laat uw renovlies klus daarom uitvoeren door Schildersbedrijf Bults, dé specialist in Groningen en Drenthe.

Bereken uw prijs

Voordelen op een rij

  • Het beste verfresultaat met de minste verf
  • De snelste manier van behangen
  • Krimpt, vlekt en scheurt niet
  • Kras- en stootvaster dan overig behang
  • Langere levensduur dan andere behangsoorten
  • Krimpvrij en een naadloze afwerking
  • Egaliserende werking
  • Brandvertragende werking
  • Hygiënisch en allergievrij
  • Gemakkelijk te verwijderen

Wat vinden onze klanten?

Wij zijn erg tevreden!

“Aart heeft bij onze nieuwbouwwoning in stad Groningen (3 bouwlagen) de wanden van alle kamers en de hallen behangen met renovlies en alles gesausd. Er is een goede kwaliteit behang en verf gebruikt. Het ziet er super strak uit. Aart werkt netjes en snel. Het hele huis was in 6 a 7 dagen gedaan, inclusief sausen. Wij zijn erg tevreden.”

– Fam. Mulder

Zeer nette werklieden!

”Aart heeft met een collega bij ons in Groningen het merendeel van de wanden in onze woning behangen met Renovlies en achteraf gesaust. Zeer nette en correcte werklieden, erg tevreden, zou ze een ieder aanbevelen. Makkelijk in de communicatie, erg vriendelijk en de muren zien er weer super uit.”

– Jelle S.

Flexibel en goed bedrijf

“Aart heeft bij ons nieuwe appartement aan het Boterdiep in Groningen vrijwel alle wanden in onze woning behangen met Renovlies en achteraf gesaust. Het is een flexibel en goed bedrijf wat ik iedereen kan aanbevelen. Vriendelijk, correct en afspraak is afspraak. De offerteprijzen zijn redelijk. Aart zorgt ervoor dat de laatste oneffenheden worden weggeschuurd voor een goed resultaat.”

– H. Wijnja

Prijs-kwaliteit is zeer goed

“Schildersbedrijf Bults van de renovlies-specialist heeft onze hele woning geplakt met renovlies en vervolgens alles gesaust. Onze wanden waren niet goed behangklaar, maar Aart heeft het netjes opgelost. Wij zijn blij met renovlies-specialist, onze vrienden hebben dit twee jaar geleden laten doen door een ander partij maar duidelijk verschil. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.”

– Hans