Schildersbedrijf Bults is gespecialiseerd in schilderwerk en het aanbrengen van behang. Door het aanbrengen van renovlies behang kiest u voor een goedkope en strakke afwerking van uw muren. Het is vergelijkbaar met stucwerk, maar is 30% goedkoper. Het renovlies behang dat wij aanbrengen wordt afgewerkt met Sikkens Alphatex schrobklasse 1, waardoor u het behang een net kleurtje geeft. Benieuwd naar de kosten van renovlies behang? Vraag direct een offerte aan!
Loading...

Ontvang binnen 2 minuten je offerte per e-mail!


Muren behangen met renovlies

Voor een mooie uitstraling van uw muren maken wij gebruik van renovlies behang. Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van renovlies. Dit komt voornamelijk vanwege het egale uiterlijk. Wilt u uw muur laten behangen door Schildersbedrijf Bults? Dan kiest u voor een bedrijf met tientallen jaren ervaring op het gebied van schilder- en behangwerk. Benieuwd naar de renovlies behang kosten bij Schildersbedrijf Bults? Vraag dan een offerte aan en we gaan direct voor u aan de slag.

Voordelen renovlies

Een voordeel van renovlies is dat dit behang veel wegheeft van stucwerk. Het heeft dezelfde gladde uitstraling, maar is goedkoper en sneller aan te brengen. Daarnaast is renovlies ook nog eens stootvaster en zullen er minder snel krassen ontstaan. Dit heeft het te danken aan de hoge kwaliteit. Het behang heeft een sterk karakter, waardoor scheurvorming in de muren wordt voorkomen.

Contact

Wilt u direct weten wat de kosten zullen zijn voor uw behangproject? Vul dan het offerteformulier in en ontvang binnen 2 minuten uw offerte per e-mail! Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wilt u liever eerst nog wat vragen kunnen stellen over renovlies behang en de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder!